Servicii medicale la domiciliul pacientului

07.11.2017 9:04 pm
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nu exista calificative)
Se încarcă...
Contact

Pret la cerere

Descriere

Echipa Euro Medical Serv oferă servicii medicale la domiciliul clientului, fiind, de altfel, singura firmă din Bacău care prevede această facilitate pentru pacien?ii săi.

Euro Medical Serv ofera de asemenea si servicii de infrumusetare constand in :

1. Tratament corporal de infrumusetare

Rasfat , cuvantul cel mai potrivit pentru a descrie in ce consta ,,tratamentul de infrumusetare,,
Efectiv , dai pielii posibilitatea de a respira , de a se regenera , de a-si recapata supletea si finetea , simti intr-adevar ca esti curata.
Deoarece toate procedurile sunt efectuate prin masaj , dupa o sedinta de infrumusetare intervine si relaxarea trupului si a mintii , apare senzatia de liniste si o placuta moleseala
Se incepe cu gomajul , un procedeu cosmetic prin intermediul caruia sunt indepartate celulele keratinoase inutile, care se acumuleaza in timp pe suprafata pielii.
Dupa gomaj urmeaza o exfoliere usoara , care va da pielii stralucire si luminozitate si apoi se maseaza pielea cu o crema din produse naturale , rezultatul , o piele fina , curata, luminoasa si catifelata.

2.Peeling facial cu ultrasunet

Peelingul cu ultrasunete foarte apreciat pentru tratamentul petelor rosii, a celor maronii, pigmentare, dar si pentru rezolvarea problemelor acneice.

Este o procedura non-invaziva ce presupune un proces non-abraziv de exfoliere a pielii. Acest tip de peeling utilizeaza ultrasunete de inalta sau joasa frecventa, care sterilizeaza, exfoliaza si purifica tenul.

In ceea ce priveste acneea, ultrasunetele indeparteaza excesul de sebum si celulele moarte de la nivelul pielii, precum si comedoanele (puncte albe, puncte negre). Cu ajutorul masajului micro-celular ce se efectueaza in cadrul sedintei de peeling, ultrasunetele de inalta frecventa distrug bacteriile si microbii ce pot cauza aparitia cosurilor. De asemenea, se realizeaza o exfoliere non-agresiva a epidermei astfel incat vibratiile sonice cu actiune dezincrustanta produc o descuamare a stratului cornos, ajutand la eliminarea acneei comedoniene si la regenerarea pielii.

Astfel, in urma tratamentului cu ultrasunete se va obtine un ten curat, luminos, fara semne, pete sau inflamatii, iar problema acneei va fi vizibil imbunatatita.

3. Tonifiere si modelare corporala

Etichete

ID de referinta anunt: 415a7f0b39055f7

Nr. total afisari: 87 din care 0 azi

  

Galerie

180751147_1_644x461_tratament-cu-parafin-tulcea

Comentarii

Adauga comentariu

Opinii

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fii autentificat.